اگر به دنبال خرید چسب بستر هستید این مطلب برای شماست. زخم بستر یا زخم فشاری که در اثر وجود فشار زیاد برای طولانی مدت بر روی بخشی از بدن ایجاد میشود و با بی تحرکی و اصطحکاک افزایش مییابد. توجه داشته باشید که افراد با سابقه سکته مغزی، بیشتر در معرض خطر زخم بستر قرار دارند. یکی از موثرترین روشهایی که برای درمان زخمها و سوختگیهای درجه دو به کار میرود، استفاده از چسب زخم بستر است. برای این که بتوانید از این چسب به راحتی استفاده کنید و دچار مشکل نشوید، رعایت اصول و مراحلی که برای آن وجود دارد ضروری است.
خرید آنلاین ژل زخم بستر پیوریلون کامفیل
در صورت استفاده نادرست از چسب بستر، مشکلاتی برای شما پیش خواهد آمد. چسب زخم بستر در واقع گونهای از پانسمان هیدروکلوئید به حساب میآید. این چسبها در انواع مختلفی تولید میشوند. آنها بر اساس نوع زخم به وجود آمده، کارایی متفاوتی را ارائه میدهند.
چسب کامفیل
یکی از انواع چسب زخم بستر، چسب کامفیل به شمار میآید. این نوع فوق العاده کاربردی است و برای اکثر زخمها توسط افراد استفاده میشود. چسب زخم بستر کامفیل به گونهای پانسمان هیدروکلوئید به شمار میآید. پانسمان هیدروکلوئید به این معنا است که این نوع چسب زخمها، یک محیط مرطوبی را برای زخمها به وجود میآورند. به بیانی دیگر آنها مانند مانع و عایقی عمل میکنند و از نفوذ میکروب ها از طریق هوا و رسیدن آلودگی به محل مورد نظر جلوگیری میکنند. نکتهای که باید مد نظر داشته باشید این است که تعویض این چسبها به صورت مداوم ضروری نیست و برای طولانی مدت قابل استفاده هستند.
چسب کمر عقاب نشان : با نام مشمع ضد درد کاپسیکوم نیز شناخته می شود، محصولی مؤثر برای رفع سریع دردهای عضلانی است. از این محصول، همچنین برای تسکین درد مفاصل، گرفتگی و احساس درد در ستون فقرات، سیاتیک و روماتیسم نیز استفاده می شود. بسیاری از افراد، چسب های کمر را با نام چسب فلفلی نیز می شناسند. زیرا ماده موجود در مشمع ضد درد، در ناحیه درد، ایجاد گرما نموده و باعث رفع گرفتگی و در نتیجه درد می شود.
کاپسیکوم در واقع نوعی فلفل است که آن را به نام فلفل قرمز یا فلفل چیلی نیز می شناسیم و تحقیقات نشان داده است که برای رفع دردهای آرتروز و روماتوئید و سایر دردهای عضلانی بسیار مؤثر است. بسیاری از ورزشکاران برای رفع دردها و گرفتگی های عضلانی پس از ورزش، از استعمال چسب کاپسیکوم بر روی پوست خود استفاده می کنند.
مواد شیمیایی موجود در آن می تواند دردهای عصبی، درد پشت، درد مفصل، پسوریازیس، آرتروز، روماتوئید، سیاتیک و بسیاری از دردهای مزمن را به طور موقت رفع کند. در صورت تداوم درد، برای رفع عامل درد باید با توجه به نظر پزشک اقدام کرد.
تفاوت چسب زخم بستر با چسب کامفیل چیست؟
برخی افراد هنگام خرید چسب بستر فکر میکنند این دو یکی هستند اما باید بدانید که این دو متفاوت هستند. در واقع چسب کامفیل تنها یک نوعی از چسب زخم بستر محسوب میشود. استفاده از چسب زخم کامفیل در بیشتر اوقات برای زخمهای سطحی و کم عمق انجام میگیرد. از ویژگی بارز کامفیلها میتوان به دو مورد زیر اشاره کرد.
به صورت توری درست شدهاند.
زمانی که چسب در حال تعویض باشد، رنگ سطح چسب تغییر میکند.
انواع چسب زخم بستر کدامند؟
برای این محصول چهار رنگ سیاه، زرد، قرمز و صورتی موجود است. هر یک از این رنگها نوع زخم را نشان میدهد.
رنگ مشکی: نشان میدهد که زخم از بدترین نوع است و خوب شدن آن به مدت زمان زیادی نیاز دارد. بین یک تا سه ماه برای مدت زمان درگیری به منظور ترمیم بافت لازم است. این نوع زخم رنگ و بوی بدی دارد و به دلیل از بین رفتن کامل بافتها درد خاصی در محل مورد نظر وجود ندارد.
رنگ زرد: این رنگ به نام بافت اسلاف مشهور است. این نوع زخمها به عنوان بقایای زخم مورد نظر شناخته میشوند که دارای بوی بدی هستند. استفاده از این محصول باید تا زمانی که زخم کاملا خوب شود، انجام گیرد.
رنگ قرمز: این رنگ نشان میهد زخم در حال بهبودی است و به مرور زمان زخم کاملا دچار تغییر رنگ میشود. به بافت قرمز رنگ گرانولیشن تیشو میگویند.
رنگ صورتی: این رنگ نیز نشان میدهد زخم در حال بهبود یافتن است و احتیاجی نیست که پانسمان شود یا دخالتی صورت بگیرد. این نکته را هم در نظر داشته باشید که در محل مورد نظر دوباره زخم به وجود نیاید.
استفاده از چسب زخم بستر چه فوایدی دارد؟
زمان تعویض پانسمان را میتوان به خوبی با دیدن آن تشخیص داد.
رطوبت بهینه زخم را حفظ میکند.
چسب به بستر زخم نمیچسبد و به بافت سالم آسیب نمیزند.
دارای انعطاف پذیری میباشد.
استریل و تمیز است.
تاثیر این محصول در بهبودی زخم
این چسبها تنها در روند بهبود درمان تاثیر دارند و به آن کمک میکنند. آنها به تنهایی نمیتوانند زخم را درمان کنند و به عنوان مکمل عمل میکنند. کاربرد چسب زخم بستر برای زخمهای سطحی یا زخمهای با ترشح کم است. در صورت مشخص شدن وخیم بودن زخم یا نداشتن ترشح از طرف زخم، استفاده از چسب ممنوع است زیرا نه تنها کمکی نمیکند بلکه باعث کندی روند بهبودی میشود. استفاده از این چسب در بهبود سوختگیها تا درجه دو و زخمهای سطحی و بریدگیها کاربرد دارد و ماندن بیشتر این چسب روی زخم باعث بهبودی زودتر زخم میشود.
زمان تعویض چسب زخم بستر
عدم نیاز به به تعویض مداوم در طول روز از امتیازات این چسب است و تا ۴۸ الی ۷۲ ساعت بعد قابل تعویض هستند. هنگام تعویض چسب دردی حس نمیشود و چسبیدگی به زخم ایجاد نمیشود.
روش استفاده
در صورت بروز هر یک از دردهایی که در بالا به آنها اشاره شد، ابتدا محل درد را کاملاً تمیز کرده و خشک نمایید، بسته کاغذی چسب را باز کنید و محافظ چسب را به آرامی بردارید و چسب را از گوشه های بالایی گرفته و به آرامی روی محل درد قرار دهید (برای قرار دادن آن روی پشت و کمر خود احتمالاً به کمک فرد دیگری نیاز داشته باشید)، سپس ۲-۳ مرتبه با دست روی چسب بکشید و محل درد را ماساژ دهید و اجازه دهید چسب کاملاً به پوست بچسبد. در صورت نیاز به تأثیر گذاری بیشتر، می توانید تا ۴۸ ساعت چسب را روی پوست خود باقی بگذارید. برای جلوگیری از زخم شدن پوست هنگام جدا کردن چسب، راهنمای کندن چسب از روی پوست را بخوانید.
ویژگیهای چسب کمر
مناسب برای دردهای عضلانی
رفع سریع درد سیاتیک
روشی مناسب برای رفع گرفتگی عضلات
مشخصات محصول
ابعاد : ۲۱*۱۶ سانتی متر
سخن آخر
در این مطلب درمورد خرید چسب بستر صحبت کردیم. تاثیر چسب در بهبودی زخمها، نحوه استفاده از این چسبها، انواع این محصول از دیگر مواردی بود که به آنها اشاره شد. برای خرید چسب بستر و اطلاع از قیمت آنها میتوانید به سایت یخ پد مراجعه کنید که یکی از سایتهای معتبر در زمینه فروش اقلام پزشکی میباشد.